2017-2021-ci illərdə akrilnitril və stijgende-dalende-oscillerende opwaartse tendensiyaları ilə birlikdə hoofdmarktprijs.De prijsbeïnvloedende factoren kunnen natuurlijk niet los worden gezien van verschillende factoren zoals de kostenzijde, de aanbodzijde, de vraagzijde, enz.

 1648094462

 

Akrilnitril və akril nitril elementləri aşağıdakı kimi istifadə olunur: kostenzijde (propilen, ammonyak), aanbodzijde (prijs van acrylnitril), vraagzijde (vraagzijde van acrylnitril, acrylnitril, acrylnitril, acrylnitril) ide, ixrac həcmi).Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat de correlatie tussen de kostenzijde en de prijs van acrylnitril hoog is, waarbij de correlatiecoëfficiënt tussen de belangrijkste grondstof, propyleen, en de prijs van de jacrylniaflief, jacrylnif10. məsələn, gevolgd qapı sintetik ammonyak .Acrylamideproduktie ilə qarşılıqlı əlaqədə olan akrilonitrilprijzen hoog, akrilamiddə akrilonitrilprijzen və akrilamiddə yüksək təsir göstərən əsas amillərdəndir.Het uitvoervolume van acrylnitril, dat van groot belang is voor de markt, heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,63 met de prijs van acrylnitril, hetgeen wijst op het toenemende effect van de uitvoer op het toenemende effect van de uitvoer op de binnendij de uitvoer op de binnendijk. boşaldın akrilnitril.

 Analiz et van de ontwikkeling van de kosten van acrylnitril və grondstoffen

 

Kosten: Çində istehsal olunan 11 akrilonitril fabrieken, Shandong Kruger və Shandong Haijiang upstream hebben geen feedstock propyleen eigen steun, propyleen steunpercentage van meer and 80%, wearvan alleen acrylonitril fabrieken in China, wearvan alleen Shandong Kruger və Shandong Haijiang upstream hebben geen feedstock propyleen eigen steun, propyleen steunpercentage van meer and 80%, met de feedstock is awesome. görkəmli 2020-ci ildə. 2020 acrylonitril Zhejiang Petrochemische nieuwe installaties zullen naar verwachting in gebruik worden genomen, in combinatie met de volksgezondheid gebeurtenissen die van invloed zijn acrylonitril in the van invloed zijn acrylonitril in the terminal De vraag naarojtrijs acryllwatchers de vraag naar arqumentaria. yleen hield aan, en de prijs van acrylnitril Belangrijkste grondstof propyleen was eens omgekeerd, en de rentabiliteit van acrylnitrilfabrieken werd aanzienlijk gedrukt, en de steun aan de kostenzijde werd meer en meer duidelijk.Sinds 2021 is de binnenlandse en internationale steun voor de bevoorrading met acrylnitril aanzienlijk toegenomen en is de impact op de kosten in de loop van de tijd afgezwakt, terwijl de impact op de kosten naar verwachting de impact op de costen naar verwachting de impaction in acrylnitril aanzienlijk toegenomen vierde kwartaal .

 Akrilonitril məhsulu aşağı axın istehlakını qurur

 

Wat de fundamentele faktoren op het gebied van vraag en aanbod betreft, blijkt uit de analiz van de correlatie tussen de produktie van elk produkt en de prijzen van acrylnitril dat de correlatie tussen acrylnitril produkt zelf en de produkktilevan zelf en de produkktilecklee. k gering edir .De reden hiervoor de ontwikkeling van de fundamentele vraag-en aanbodfactoren van acrylnitril.

 

2017-ci ildə akrilonitrilfabriek ilə Qilu Petrochemical gesloten və akrilonitril ayaq barmaqları ilə təchiz edilmişdi.Hoewel vanaf 2018 130.000 ton van Shandong Haijiang, 260.000 ton van Jiangsu Srbang II, 260.000 ton van Zhejiang Petrochemical Phase I və 260.000 ton van Zhejiang Petrochemical Phase II ilə sıx sıx əlaqə saxladı. in verschillende jaren echter van tijd tot tijd andere sluitingen van fabrieken voor voor grote reparaties, in combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril en andere omstandigheden, zoodat de aanbodzijde van de fabriek een zwaardere stempel drukte op de aanbodzijde van de fabriek een zwaardere stempel drukte op de aanbodzijde, in combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril result in aanbodzijde. gevens De correlatie met de verschillende fundamentele faktoren qocalır.

 

Noyabr-dekabr aylarında zal de stroomafwaartse vraag naar acrylprodukten het laagseizoen ingaan, terwijl de belasting van sommige acrylamidefabrieken zich enigszins heeft hersteld, maar er wordt nog steeds verwakenulenf ingaan. genom.
Bovendien wordt verwacht dat, nu de binnenlandse acrylnitrilcapaciteit vrijkomt, de uitvoer zal blijven toenemen en dat de exportvraag ook een aanzienlijke invloed zal hebben op de binnenlandse acrylnitrilprijzen.

 

2022-ci ildə akril nitril istehsal oluna bilər, 2022-ci ildə isə 850.000 ton neft tutumlu olacaq.2022-ci ildə ABS-productiecapaciteit naar verwachting versnellen, gebruik zal worden genomunda 3 milyon ton yeni tutum, hoewel het acrylnitrilverbruik met meer meer 00.00.Aangezien de nieuwe abs-kapasiteit na-capaciteit naar van van van volgend jaar op şəbəkə, zal het effekti van 2021-ci ilə qədər.


Göndərmə vaxtı: 24 mart 2022-ci il